XXX 2011; De eerste brief

XXX2011 - PosterIn het weekend van 9 t/m 11 september 2011 wordt voor de 5e keer de regioactiviteit voor explorers in onze regio georganiseerd. Om meer leden te werven voor deze activiteit zijn dit jaar ook jongerentakkers en/of stamleden t/m 21 jaar welkom, óók uit omliggende regio’s.

Het spelconcept van vorig jaar is overgenomen en hier en daar is wat veranderd. Het thema dit jaar is: pac-man. Op zoek naar koekjes struint hij het doolhof af. Soms vindt hij een groter koekje en af en toe een stukje fruit. 4 spookjes proberen hem te pakken. Maar pac-man is sneller en heel slim. Zal het hem lukken om uit handen te blijven van de spookjes?

Meer informatie : Eerste Brief.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, ExExEx, Explorers, Speltakken met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie