Datums RSW en PL-Weekend 2019 bekend!

Nu het jaar ten einde loopt, is het speltakteam Scouts van Regio Hollands Midden gestart met de organisatie van de activiteiten in 2019. Via deze mail willen wij jullie dan ook graag op de hoogte brengen van enkele belangrijke datums:

RSW

Op 5, 6 en 7 april 2019 wordt alweer de 17e RSW georganiseerd voor alle jeugdleden van 10 t/m 15 jaar binnen Regio Hollands Midden. Ook deze keer belooft het weer een weekend te worden waarin groots wordt uitgepakt met het thema en het programma. Begin januari gaat de inschrijving open en volgt er meer informatie over dit weekend en het thema. Houd ook de website http://www.regiohm.nl/RSW in de gaten of volg deze activiteit op http://facebook.com/rswhm.

PL-Weekend

Ook in 2019 staat er weer een PL-weekend op de planning en wel op 15 en 16 juni 2019. Het PL-Weekend is bedoeld voor de oudste Scouts: de 14-15/16 jarigen, in de meeste gevallen zijn dit de (A)PL’s en diegenen die volgende seizoen zullen overvliegen. Kijk voor meer informatie op de website http://www.regiohm.nl/plweekend of volg deze activiteit op  http://facebook.com/plweekend.

We hopen jullie hiermee weer voldoende te hebben geïnformeerd en zien jullie graag terug bij één van de hierboven genoemde activiteiten.

Dit bericht is geplaatst in Regio Hollands Midden. Bookmark de permalink.