Explore’18

Afbeeldingsresultaat voor explorers badge scouting nederland

Explore’18 is een leuke exploreractiviteit voor alle explorers van de regio! In groepjes spelen de explorers “levend Monopoly” en reizen met de trein heel Nederland door. We sluiten gezamenlijk af met een gezellige BBQ.

7 oktober 2018

Klik hier om je in te schrijven voor de BBQ

10:00 Vertrek vanaf Leiden Centraal
19:00 BBQ bij scouting St. Jozef
21:30 Einde activiteit
21:45 Evaluatie en borrel voor begeleiding

Inschrijven of aantallen aanpassen voor het spel is niet meer mogelijk,  maar je kunt je nog inschrijven voor de BBQ klik daarvoor op de bovenstaande link.

Bij inschrijving zijn de volledige inschrijfkosten verschuldigd en kun je niet meer/minder treinkaartjes bestellen.

Treinkaartjes
De contactpersoon van jouw groep krijgt op het moment van vertrek het aantal treinkaartjes dat is besteld (via sol is doorgegeven). Bewaar deze kaartjes goed want er zijn geen reserve-treinkaartjes! Met dit treinkaartje kun je de hele dag door Nederland reizen met de trein.
Parkeren of afzetten bij scouting St. Jozef
Het scouting gebouw “De Hopper” ligt aan de Besjeslaan 2a, Leiden. Op deze locatie zijn geen mogelijkheden om scouts af te zetten of een auto te parkeren. Wij verwijzen u graag naar de natuurparkeerplaats aan de Willem van der Madeweg.
Klik op deze link om te zien waar u het grasveld op moet rijden Vervolgens parkeert u de auto aan de linkerzijde van het grasveld loop vervolgens de Concordiastraat door en loop de fietsbrug over (100 meter lopen) u bent dan bij “De Hopper”