Avondspel Welpen

Speltakteken WelpenJaarlijks wordt in de regio een avondspel voor welpen georganiseerd. Alle welpen en hun leiding van regioHM zijn van harte welkom om deel te nemen. De inschrijving gaat via SOL.

zaterdag 23 maart 2019.
Het avondspel zal dit jaar bij scouting st. Jozef plaatsvinden, waarbij na afloop voor de medewerkers en welpenleiding het kampvuur opgestookt zal worden en de dag gezellig rond dit kampvuur met een hapje en een drankje afgesloten zal worden.

Alle welpenleiding krijgen ter zijnde tijd persoonlijk een uitnodiging. Hierin staan de ideeën en eventuele open posten en ontbrekende materialen. Wil je een post bemannen, heb je materialen te leen, heb je goede of leuke ideeën en/of wil je helpen bij de organisatie, neem dan even contact op met Michiel (Welpen@regiohm.nl)

Inschrijven

https://sol.scouting.nl/as/event/21223/details

Sluiting inschrijving: 27 februari 2019

inschrijving Wijzigen tot en met: 13 maart 2019

 

Parkeren of afzetten bij scouting St. Jozef
Het scouting gebouw “De Hopper” ligt aan de Besjeslaan 2a, Leiden. Op deze locatie zijn geen mogelijkheden voor afzetten of een auto te parkeren. Wij verwijzen u graag naar de natuurparkeerplaats aan de Willem van der Madeweg.

Parkeergelegenheid kunt u vinden door op deze link te klikken:  52.147119, 4.519929

(Klik op deze Streetview link om duidelijker te kunnen zien waar u het grasveld op moet rijden)

Vervolgens parkeert u de auto op aanwijzing van de parkeerregelaars en loopt vervolgens de Concordiastraat door, de fietsbrug over (100 meter lopen) u bent dan bij “De Hopper”

Geef een reactie