Scoutsleiding Winter BBQ

Speltakteken Bevers

Tijdens de avonden van de RSW blijkt al jaren dat het als erg gezellig wordt ervaren om de stafleden van de andere groepen ook eens op een informele manier te spreken, onder het genot van een hapje en drankje.

Daarom heeft in februari van 2011 de eerste Winter BBQ voor Scoutsleiding en RSW-medewerkers plaatsgevonden. Deze avond was met 60 deelnemers meteen al een groot succes. Het jaar erna prikten er zelfs bijna 100 leidingsleden een vorkje mee.

Ook de komende jaren willen we de scoutsleiding en medewerkers RSW weer uitnodigen voor de winterbarbecue. Uiteraard zal ook het kampvuur weer aan staan zodat niemand het koud zal hebben. Zodra de datum bekend is, wordt dit hier (bij de nieuwsberichten) aangekondigd

Voor de opbouw (vanaf 14:00 uur) zoeken we zeker nog wat hulp. De BBQ, tafels en partytenten moeten neergezet worden. Daarnaast wordt er verlichting opgehangen en moet het eten voorbereid worden. Wil je hierbij helpen, laat dit dan even via een mailtje weten. We kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Nieuwsberichten over de Winter BBQ:

Geef een reactie