Inschrijfvoorwaarden medewerkers

De RSW kan natuurlijk niet plaatsvinden zonder de inzet van enthousiaste medewerkers. Van de deelnemende speltakken wordt dan ook verwacht dat men stafleden als medewerker inschrijft. Aangezien de capaciteit op het terrein beperkt is en we graag zoveel mogelijk Scouts en hun leiding de mogelijkheid willen bieden om aan de RSW deel te nemen, zullen de volgende inschrijfvoorwaarden gelden voor medewerkers:

 • Medewerkers dienen op de eerste dag van de RSW minimaal 18 jaar oud te zijn. (Een uitzondering hierop wordt gemaakt voor de Explorergroep die de kampkrant maakt.)
 • Medewerkers dienen op de uiterste dag van inschrijving (26 februari) een geldige VOG in Scouts Online geregistreerd te hebben
  Let op: tegenwoordig verloopt de geldigheid van je scouting-VOG na drie jaar. Controleer daarom goed tot wanneer jouw VOG geldig is in SOL en vraag indien nodig zo snel mogelijk een nieuwe aan via de secretaris van je groep!
 • Medewerkers dienen Scoutsleiding te zijn bij een groep binnen de regio en ook als zodanig geregistreerd te staan in Scouts Online. Hierop kan een uitzondering gemaakt worden voor medewerkers met een specifieke functie (zie verderop).
 • Medewerkers dienen het gehele weekend aanwezig te zijn op het kampterrein en beschikbaar te zijn om ingezet te worden.
 • Alleen de medewerkers die zijn ingeschreven voor de RSW, worden op het terrein toegelaten. Mocht een medewerker onverhoopt niet mee kunnen gaan en vervangen worden door iemand anders, pas dit dan aan in de inschrijving op Scouts Online of stem dit vooraf af met de organisatie.
 • Deelname als medewerker kost EUR 20,00 per persoon.
 • Er is plaats voor maximaal 150 medewerkers.
 • Er wordt onderscheid gemaakt in twee categorieën medewerkers:
 1. Algemeen medewerkers, deze zullen onder andere worden ingezet als begeleiding bij de programma’s, als jury of voor de voorbereiding van de lunch op zondag. Inschrijven als algemeen medewerker is alleen mogelijk voor leiding van de deelnemende speltakken. Er is in totaal plek voor maximaal 70 algemeen medewerkers. Hierbij geldt een maximum van 2 medewerkers per ingeschreven groepje van dezelfde scoutinggroep.
 2. Medewerkers met een specifieke functie, zoals subkampstaf, kookstaf, organisatie, opbouwploeg, EHBO, themateam, etc. Inschrijven als medewerker met een specifieke functie is mogelijk voor zowel leiding van de deelnemende speltakken als voor oud-leiding/leiding van andere speltakken, maar kan alleen in overleg met de organisatie.
 • Voor leden van stam-/roverscoutsspeltakken is het in principe niet mogelijk om als medewerker in te schrijven.
 • Mocht je niet in één van de hierboven genoemde categorieën vallen, of als stamlid/roverscout willen meewerken aan de RSW? Maak dit dan kenbaar via een mailtje aan de organisatie, we zullen je dan op een wachtlijst zetten. Wanneer na sluiting van de inschrijving nog plek is, dan ontvang je van ons bericht hoe je je alsnog kunt inschrijven.

Inschrijven is mogelijk vanaf 1 tot en met 28 februari 2024. Let op, een inschrijving is als compleet als:

 • De betaling is voldaan (zie ook de betalingsvoorwaarden).
 • De inschrijving compleet is en alle individuele medewerkers zijn toegevoegd aan de groepsinschrijving.