Online Regio Welpendag Informatie voor leiding

Beste welpenleiding,

Helaas kan het Regio Welpenweekend vanwege de coronamaatregelen dit jaar niet door gaan. Samen met het Regio Welpenteam hebben we een supertof Online en offline Regio Welpendag georganiseerd, zodat alle welpen uit de regio toch samen kunnen spelen in de (online) jungle!

Wanneer: Zaterdag 16 mei van 13.00 tot 16.00 uur

Waar: Online via jit.si (online versie) of offline naast jouw eigen clubhuis (offline versie)

Hoe:  In groepjes van acht welpen en twee leiding (uit één scoutinggroep zitten vier welpen en één leiding samen in een groepje.

Kosten: Gratis!

Wat: Expeditie jungle homestad met een Expeditie@home spel, studio jungle homestad journaals en een livestream.

Activiteit Expeditie@home

De welpen gaan op expeditie in een gigantische boomhut. Alle kamers (en sommige voorwerpen) zijn bestemmingen. Bij elke plaats/bestemming hoort een activiteit. De leiding van elk groepje begeleidt zes of acht welpen langs de bestemmingen en met de opdrachten. De leiding legt het bewijs van een uitgevoerde opdracht vast op een foto of in een filmpje. Deze foto’s of filmpjes verstuur je als leiding via de WhatsApp jurygroep naar de jury. Voor elk goed uitgevoerde opdracht ontvangt jouw groepje punten! Zie bijlage voor volledige uitleg van deze activiteit.

Inschrijven

Eén contactpersoon per speltak schrijft haar/zijn speltak in via deze link: https://forms.gle/bSL9BpjbSNPtzFoa7 . Hierin geeft de contactpersoon zijn/haar contactgegevens op, laat hij/zij weten of zijn/haar groep online en/of offline meespeelt en hoeveel groepjes van vier (online) of zes (offline) van zijn/haar speltak meedoen.

De contactpersoon van elke scoutinggroep wordt benaderd voor de groepsindeling.

Uniform

Ook tijdens deze online regioactiviteit vragen we alle welpen en leiding om hun das en ScoutFit te dragen. Heeft jouw scoutinggroep geen ScoutFit? Trek dan de groepstrui aan.

Vragen? Mail naar: welpen@regiohm.nl

Met vriendelijke groet,

Het Regio Hollands Midden Welpenteam.

Uitleg Jitsi
Expeditie@home speluitleg – ONLINE
Expeditie@home benodigdheden – ONLINE
Expeditie@home speluitleg – OFFLINE
Expeditie@home benodigdheden – OFFLINE
Kleuren Sudoku
Puzzel naar de schuur
Handgebaren Welpen
Schilderij