Regio schaft kookmateriaal aan van subsidie

De activiteiten en trainingen van de regio worden steeds drukker bezocht, iets waar we erg blij mee zijn. Wel zorgt dit steeds vaker voor de nodige uitdagingen op het gebied van (kook-)materiaal: vaak wordt er gebruik gemaakt van materiaal van deelnemende groepen. Maar zeker wanneer er voor grote groepen (soms wel 150 man of meer) gekookt moet worden, is het lastig om aan geschikte middelen te komen.

Daarom zijn we actief op zoekgegaan naar subsidies, zodat we zelf een aantal van deze materialen konden aanschaffen. Met de hulp van de bijdragen van Fonds1818, de Stichting Boschuysen en het Pape-fonds is het ons gelukt om onder andere nieuwe grote kookpannen, koekepannen, branders, koffiekannen, warmhoudpannen, lepels, gardes, opbergkratten en een grote koffiepercolator aan te schaffen (zie foto).

We zijn deze fondsen hier dan ook erg dankbaar voor. Tijdens de komende RSW zal het materiaal voor het eerst ingezet worden, daarna zullen jullie het ook bij de andere activiteiten en de trainingen voorbij zien komen.