Regioraad

Twee keer per jaar wordt door het bestuur van RHM een regioraad georganiseerd. Deze regioraden zijn met name bedoeld voor de bestuursleden van alle groepen binnen RHM, maar vrij toegankelijk voor alle vrijwilligers van de scoutinggroepen.

Tijdens de regioraad wordt het reilen en zeilen van de regio besproken, waarbij o.a. de evenementen en activiteiten, de trainingen, de financiën en het steunfonds aan bod komen. Ook wordt de agenda van de landelijke raad besproken en is er ruimte om vragen te stellen.

De regioraden worden, veelal op uitnodiging, bij verschillende scoutinggroepen binnen RHM georganiseerd, waarbij geprobeerd wordt om deze geografisch binnen de regio te spreiden.

Wil je graag een onderwerp tijdens de regioraad bespreken, stuur dan even een mail aan de secretaris, deze kan er voor zorgen dat jouw onderwerp op de agenda gezet wordt.
Vind je het leuk als een regioraad in jouw onderkomen georganiseerd wordt, laat dit de secretaris dan ook even weten. Houdt er s.v.p. wel rekening mee dat er bij de regioraad tussen de 30 en 40 personen aanwezig zijn (soms zelfs 50) en dat er een ruimte beschikbaar is waar al deze personen in kunnen.