RSW2024

Waar en wanneer?

De RSW2024 zal gehouden worden van vrijdag 5 tot en met zondag 7 april 2024 op het Naaldenveld in Bentveld. Vrijdag worden de deelnemers tussen 18:00 en 19:30 uur op het kampterrein verwacht, zondagmiddag zal om 15:00 uur de grote afsluiting plaatsvinden in de kampvuurkuil. Hierbij zijn ook ouders en andere belangstellenden uitgenodigd.

Inschrijven

Zowel deelnemers als medewerkers dienen zich vooraf in te schrijven voor de RSW. Inschrijven is mogelijk van 1 tot en met 28 februari, zie ook deze pagina. Aan de inschrijving zijn enkele voorwaarden verbonden. Lees vooraf daarom goed de deelnemersvoorwaarden en medewerkersvoorwaarden door, om verrassingen op het moment van inschrijving te voorkomen.

Kosten

De kosten voor deelnemers én meedewerkers bedragen EUR 20,00 per persoon. Voor de deelnemers is dit inclusief overnachting (2 nachten), activiteiten, enkele consumpties en één gezamenlijke lunch. Voor de medewerkers zijn alle maaltijden inbegrepen. Het inschrijfgeld dient 20 maart te zijn ontvangen op NL08INGB0002870397 t.n.v. Stichting Scouting RHM Scouts Leiden. Zie ook de betalingsvoorwaarden.

Informatievoorziening

Houd in de aanloop naar de RSW deze website goed in de gaten voor het laatste nieuws. De belangrijkste informatie zal ook per e-mail verstuurd worden aan de contactpersonen en ingeschreven medewerkers. Zie verder de downloadspagina voor enkele handige documenten.

Aankomst en vertrek

Op vrijdag komen in 1,5 uur tijd zo’n 500 personen de smalle oprijlaan van het Naaldenveld op. Op zondag moeten al deze personen ook weer van het terrein af, waarbij ook nog eens eens een groot aantal bezoekers bijkomen die de afsluiting komen bekijken. Dit vergt enkele maatregelen, welke beschreven staan op de pagina ‘aankomst en vertrek‘.