16 februari bbq en MDT-pubquiz voor explorers!

Op vrijdag 16 februari organiseert het exploteam bqq met pubquiz bij Scouting St. Jozef. Een leuke, lekkere maar ook uitdagende activiteit! Scouting Nederland heeft namelijk samen met Helping Heroes subsidie voor explorerafdelingen gekregen die mee willen doen met het project Maatschappelijke diensttijd (MDT).

In de pubquiz worden vragen gesteld, informatie en antwoorden gegeven over dit project wat er op gericht is jongeren te motiveren iets voor een ander te doen (maatschappelijke activiteit), nieuwe mensen te ontmoeten en er zelf wat van te leren. Dit past natuurlijk enorm goed bij Scouting en met dit dit project krijgen explorers de kans extra leuke uitdagingen en activiteiten te organiseren én hiervoor een royaal activiteitenbudget te krijgen.

Als kers op de taart ontvangen alle explorers die hebben deelgenomen na afloop een officieel erkend Europees certificaat (leuk voor op je CV) én een unieke badge!

Ben je explorer(begeleider) en wil je kijken of het iets voor jullie afdeling is? Meld je afdeling dan snel aan voor de bbq en pubquiz via SOL. Deelname aan deze avond is vrijblijvend en verplicht je niet tot deelname aan het project.

Kun je niet wachten en ben je nieuwsgierig naar meer? Dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van Helping Heroes