Explore19 – inschrijving geopend!

Op 5 en 6 oktober vindt de Explore19 plaats op het Klimeiland bij de Vlietlanden in Voorschoten. De inschrijving is vanaf nu geopend! Schrijf je snel in want VOL=VOL!

De inschrijflink voor explorers:
https://sol.scouting.nl/as/form/27628/participant/new

De inschrijflink voor medewerkers:
https://sol.scouting.nl/as/form/27635/participant/new

Wat gaan we doen?
Bereid je in ieder geval voor op een nacht kamperen op een eiland in de buurt, een klimparcours, een barbecue en ander tof programma zoals een pubquiz en Jachtseizoen! We starten op zaterdag 5 oktober om 16.00 uur en we sluiten op zondag 6 oktober rond 14.00 uur af.

Waar is het?
De explore19 is op het Klimeiland bij de Vlietlanden in Voorschoten: Rietpolderweg 300, 2266 BM Leidschendam. Er kan geparkeerd worden op parkeerplaats ‘de Gele Lis’. Vanaf daar is het nog een kwartiertje lopen naar de oversteekplaats.

Hoe duur is het?
Het weekend kost voor explorers 22 euro (inclusief klimmen, bbq, overnachten etc.). Voor medewerkers kost het weekend 12,5 euro (zonder klimmen). Dit moet uiterlijk 1 oktober overgemaakt worden op de rekening van de regio:

Stichting Scouting Regio Hollands Midden
NL63 INGB 000 249 1398

*Mocht in september blijken dat er klimplekken over zijn, dan wordt er gekeken of het toch mogelijk is om ook de begeleiding een klimplek te geven.*

Wat neem je mee?
Alle normale dingen die je meeneemt op een scoutingkamp (kleding, scoutfit, slaapzak, matje, toiletartikelen etc). Denk daarnaast aan een accupack (er is geen stroom op het terrein), een regenponcho of zonnebrand (afhankelijk van het weer), je BBB (bord, beker en bestek), iets om op te zitten, geld voor fris bij de bar, een tent, een theedoek en niet te vergeten: een kist per 6-8 personen met een 4 cijferig (dus géén 3 cijferig) Hangslot erop gereset naar de code 0000.

Meer informatie?
Een week of twee voor de Explore19 krijgen alle deelnemers een draaiboek met een paklijst, een programma en extra informatie.

Nu al vragen?
Als je specifieke vragen hebt kun je mailen naar coordinatorexplorers@regiohm.nl.