Explore’22

Op 8 en 9 oktober vindt de Explore’22 plaats op Labelterrein Staelduin! De inschrijving staat al open, dus schrijf je snel in!

Inschrijven

Inschrijven Deelnemers: https://sol.scouting.nl/as/form/42417/participant/new/
Inschrijven Medewerkers: https://sol.scouting.nl/as/form/42423/participant/new/
Let op! Per ingeschreven groep is tenminste 1 begeleider nodig, maar meer is natuurlijk ook gezellig! Inschrijven voor dit evenement kan nog tot 17 september.

Wie gaat er mee?

Dit evenement is bedoeld voor voor alle explorers, wilde vaart, sherpa’s en rowans van Regio Hollands Midden! Met andere woorden: Alle scouts tussen 15 en 18 jaar zijn welkom, samen met hun begeleiding,

Wat gaan we doen?

Ook dit jaar gaan we weer een weekendje kamperen! Je leert een nieuwe skill, we smullen van de BBQ, er wordt weinig geslapen en zondag hebben we weer een tof uitdagend programma. Daarnaast zullen we een verloren mede-explorer door een mythische wereld heen loodsen.

Waar is het?

Het weekend vindt plaats op Labelterrein Staelduin, Maasdijk 168, 2691 NX ‘s-Gravenzande waar we weer met z’n allen op een groot veld staan! Parkeren kan aan het terrein, maar probeer zo veel mogelijk met de fiets te komen.

Hoe duur is het?

Het weekend kost 25 euro voor deelnemende Explorers, Wilde vaart, Sherpa’s of Rowans. Dit is inclusief overnachting, eten (waaronder de BBQ) en activiteiten. Voor medewerkers, waaronder begeleiders, kost het weekend 15 euro. Schrijf je je in voor 1 augustus? Dan krijg je als deelnemer of medewerker 2 euro vroegboekkorting!

Dit dient uiterlijk 30 september overgemaakt te worden op de rekening van de regio:

Stichting Scouting Regio Hollands Midden
NL63 INGB 0002 4913 98

Wat neem je mee?

Alle normale dingen die je meeneemt op een kampeerweekend zoals een tent, een stoeltje, je bord, mok en bestek, je goede humeur, wandelschoenen. Er is geen stroom op het terrein, dus zorg ook voor een accupack.

Meer informatie?

Houd de activiteitenpagina in de gaten, evenals onze socials (Facebook / Instagram)
Verder is er een informatieavond op 27 juni waarbij ook de begeleiders zijn uitgenodigd. Daarna volgt er in september een laatste medewerkersavond waar per groep ook een deelnemer per groep wordt uitgenodigd.

Als je specifieke vragen hebt, kun je mailen naar explorers@regiohm.nl.