Explore’23 zoekt jou!

Op 6, 7 en 8 oktober 2023 vindt de Explore plaats op het Naaldenveld. Hiervoor zoeken wij meerdere handjes die bij verschillende specifieke taken willen helpen. Lees hieronder de opties door en neem contact op!

Team Kampkrant

Tijd: 1 communicatie meeting in september, Tijdens hele Explore

Wat: Het verzamelen van kampkrant artikelen van explorers en deze samen/zelf samenstellen tot kampkrant  of juist het begeleiden van 4 tot 5 explorers in het schrijven van de kampkrant, waarbij er al een format klaar ligt (inhoud verder nog samen in te vullen met Brechje)

Jij bent altijd op de hoogte van alle sappige roddels en verhalen van al je explorers. Door middel van de kampkrant houdt jij je bezig met alle grote en kleine verhalen van de deelnemers. Samen met een aantal enthousiaste explorers ga jij aan de slag met het schrijven van een gave kampkrant, zodat niet alleen jij maar ook alle deelnemers kunnen meegenieten van de toffe kampverhalen. 

Interesse? Neem contact op met: Mark Puik

Team Foto/Film

Tijd: 1 communicatie meeting in september, Tijdens hele Explore, Na de explore 2 tot 3 avonden.

Wat: Het maken van foto’s en video’s van alles tijdens de Explore. 

Jij hebt oog voor detail en zet dit dan ook graag op beeld. Jij bent handig met de camera en hebt kennis van fotografie en/of filmen. Samen met je team zorg je ervoor dat alle activiteiten en blije gezichten op beeld komen te staan. Zo kunnen we met het team ervoor zorgen dat alle mooie herinneringen van het weekend later nog eens herbeleefd kunnen worden.

Interesse? Neem contact op met: Mark Puik

Team opbouw en afbraak

Vanaf donderdag 5 oktober 19:00 uur tot en met zondag ongeveer 19:00

Je krijgt een weekend lang lol in het bos en mag lekker dingen en tenten opbouwen en afbreken. Jij zorgt samen met anderen van het team voor de transport van en naar het naaldenveld. Het transport naar het naaldenveld doen we samen op donderdagavond. De opbouw van de meeste tenten en andere dingen op het terrein doen we vrijdag overdag. Tijdens de aanwezigheid van de deelnemers moet er misschien iets gebouwd, verplaatst of afgebroken worden daar gaan we dan met elkaar mee aan de slag. Op zondag breken wij alles weer af en vervoeren het terug van het naaldenveld.

Interesse? Neem contact op met: Michiel Porte

Kampvuurmeester Medewerkers

Jij zorgt ervoor dat er voldoende hout en stookton aanwezig is om op de vrijdag- en zaterdagavond van 20:00 tot 3:30 een fatsoenlijk vuurtje te laten branden voor de medewerkers. Jij zorgt voor een warme sfeer voor de medewerkers. Daarnaast waarborg jij de veiligheid bij en rond het kampvuur en houd jij de tijd in het gaten, zodat de aanwezige medewerkers na het vuurtje lekker kunnen gaan slapen.

Interesse? Neem contact op met: Michiel Porte

Nachtburgemeesters

Jullie zorgen met elkaar in goed overleg dat de deelnemers worden geholpen om stil te zijn op het grote veld. Op dit slaapterrein komen alleen deelnemers om te slapen. Je helpt deelnemers die nog niet willen slapen op weg naar het kampvuur zodat ze zich daar nog even kunnen vermaken en weer terugkomen als ze wel willen gaan slapen. Je probeert andere problemen bij deelnemers zo goed als mogelijk op te lossen en kunt wanneer dit nodig is contact opnemen met de eigen begeleiding of de organisatie.

Jullie maken met elkaar een rooster zodat er op het grote veld op vrijdag en zaterdag van 22:00 uur tot 4:00 uur regelmatig 2 nachtburgemeesters aanwezig zijn om de deelnemers te helpen de juiste beslissingen te maken.

Interesse? Neem contact op met: Michiel Porte

Team Deelnemersbar

Jullie zorgen voor een lekker frisje voor de deelnemers. Jullie moment van stralen is op vrijdagavond op het Dennenbos van 22:00 tot 3:00 en op zaterdagavond in de kampvuurkuil van 20:00 uur tot 3:00 uur. Daarvoor bouwen jullie de bar en zorgen jullie voor een leuke sfeer. Jullie zorgen in overleg met de toezichthouders dat de deelnemers van een frisje worden voorzien en zorgen er samen voor dat de deelnemers de kampregels en de regels van het Naaldenveld respecteren. Uiteraard zorgen jullie voor een zacht muziekje met een bluetooth speaker en vragen jullie samen met de toezichthouders de deelnemers om hun speakers niet te gebruiken. Uiteraard begrijpen wij heel goed dat er iets verdient moet worden aan de verkoop van frisdrank, maar gezien de portemonnee van de deelnemers vragen wij jullie om dit bescheiden te houden.

Interesse? Neem contact op met: Niels Beukenkamp

Team Medewerkersbar

Jullie zorgen voor een lekker biertje en frisje voor de medewerkers. Jullie moment van stralen is op vrijdag- en zaterdagavond van 22:00 tot 3:30 op het medewerkersterrrein. Daarvoor en daarna bouwen jullie de bar en zorgen jullie voor een leuke sfeer. Jullie zorgen dat de medewerkers van een drankje worden voorzien en zorgen er samen voor dat de medewerkers de kampregels en de regels van het Naaldenveld respecteren. Uiteraard zorgen jullie voor een zacht muziekje met een bluetooth speaker en vragen jullie de medewerkers om hun speakers niet te gebruiken. Ook begrijpen wij heel goed dat er iets verdiend moet worden aan de verkoop, maar vragen wij jullie om dit bescheiden te houden.

Interesse? Neem contact op met: Niels Beukenkamp

Kookteam

Je houd van lekker eten en lekker koken en je bent bovendien helemaal niet bang om voor een grote groep wat lekkers op tafel te zetten. Tijdens de Explore zorg je ervoor dat er een goed ontbijt op tafel staat, een lekkere lunch is geregeld, het avondeten in goede banen verloopt, er een heerlijke midnight snack is en natuurlijk dat er de hele dag koffie klaar staat. Wat wordt er qua skills van je verwacht? Je bent een teamspeler, je vind het niet erg een beetje vroeg op te staan en laat naar bed te gaan, je hebt enige ervaring met koken, je gaat graag hygiënisch te werk en je bent bereid om heel veel lol te hebben! Voldoe jij aan deze criteria zie ik jou graag terug al kookteam tijdens de Explore!

Interesse? Neem contact op met: Niels Beukenkamp

Workshopleider

Het zondagochtendprogramma van de Explore staat in het teken dingen doen en leren! De deelnemers kunnen aan de hand van een ticketsysteem verschillende workshops kiezen om te volgen. Maar wat voor workshop zijn er allemaal? 

Heb jij een geheim talent voor pizzaovens bouwen, boomklimmen of boogschieten? Kan jij van een blokje hout een bestekset maken of ben jij niet te stoppen met energizers? Dan zoeken we jou! Meld jezelf en je talent aan via de link hieronder en stuur een berichtje met jouw leuke idee om de workshop-ochtend tot een succes te maken!

Interesse? Neem contact op met: Lise Huitema

Themafiguur

Wij zijn op zoek naar in totaal 4 energierijke themafiguren die tijdens de explorer rond willen lopen en de kinderen enthousiasmeren. Je zal hier rondlopen over het terrein in thema kleding en speelt de vertegenwoordiger van je rijk (binnen in van de 4 elementen).

Wat wordt er van je verwacht;

  • Je bent energierijk
  • Je vindt het niet erg om voor een groep te staan
  • Je vindt het leuk om met kinderen om te gaan
  • Je hebt affiniteit met vuur, water, lucht of aarde
  • Acteervaardigheden zijn een pré

Denk jij in dit plaatje te passen en alle kinderen van jouw rijk mee te kunnen in ons wonderlijke avontuur. Voel jij je een echte meester(es) over een van de 4 elementen? Meld je dan nu aan!

Interesse? Neem contact op met: Dennis van den Berg