PL-weekend 2022

Het thema is dit jaar Kerst. Dus poets de kerstballen maar weer op, check de kerstverlichting nog maar eens goed en spuit Eau de Dennenboom achter de oren. Dan zorgen wij ervoor dat alles weer piekfijn wordt georganiseerd. 

De kosten voor dit weekend bedragen €16,- per persoon. Dit is voor de overnachting, de maaltijden van zaterdagavond t/m zondagmiddag, een T-shirt en een uitdagend programma. 

Dus geef door aan je leiding dat je graag mee wilt en zorg dat ze jullie vóór 29 mei aanmelden! Inschrijven gaat via Scouts Online. Meer hierover is te vinden op onze website: regiohm.nl/plweekend/. Hier staat veel aanvullende informatie over dit weekend en ook zijn de deelnemersvoorwaarden er te vinden. 

Uiteraard is het PL-Weekend ook te vinden op social media. Check onze Facebook (facebook. com/plweekendrhm) en Instagram (@plweekendrhm) voor foto’s van de vorige editie en de nodige voorpret voor de komende editie. 

Na inschrijving krijg je van ons nog meer informatie, waaronder o.a. de exacte tijden en de paklijst. Al deze info staat al op de website. 

Het weekend wordt gehouden op: 

Zaterdag 18 en zondag 19 juni 2022 

Locatie: Het Naaldenveld, Bentveld 


Wist je dat je tijdens dit weekend… 

…twee gezellige dagen gaat beleven? 

…veel Scouts van andere groepen leert kennen? 

…gave activiteiten gaat beleven met Scouts van jouw eigen leeftijd? 

…zal balen als je er niet bij bent?