Trainingsaanbod

Uiteraard zal het trainingsteam van scouting Regio Hollands Midden ook dit seizoen weer een aantal trainingen aan bieden. Kijk voor de actuele data in de agenda.

Basistraining voor Bever- Welpen- of Scouts leiders
Wie: Bevers, welpen en Scouts leiders
Wat: Een must voor iedere nieuwe leider of met enkele jaren ervaring. Een weekend waarin alle aspecten van het leidinggeven aan de orde komen en veel ruimte is om van andere leiding te leren.

Teamleiderstraining voor Bever-, Welpen-, Scouts- of Explorer leiding
Wie: (toekomstige) teamleiders van Bever-, Welpen-, Scouts- of Exploerer speltak
Wat: Binnenkort teamleider, of al jaren? In deze training, van een dag, komen de competenties van een teamleider aan bod.

Kamptraining voor Bevers- Welpen en Scoutsleiding
Wie: Bevers-, Welpen en Scouts leiding
Wat: Wil jij alles weten over het organiseren van het kamp? Dan is deze training echt iets voor jou. Thema’s verzinnen, een kampvuur programma maken of de financiën rond krijgen, alles wat met een kamp te maken heeft wordt behandeld op deze training.

Training Praktijkbegeleiders
Wie: (beginnende) praktijkbegeleiders
Wat: Een must voor elke praktijkbegeleider. In deze 1-daagse training komen alle ins en outs van de functie praktijkbegeleider aan bod. Daarnaast krijg je handige tips mee om je functie goed uit te kunnen voeren.

Pubquiz module 1 t/m 3
In één avond behandelen we op een leuke manier de theorie uit de modules 1, 2 en 3 in een pubquiz.
Datum: op aanvraag
Aanvragen: mail naar de praktijkcoaches van Regio Hollands Midden.

Klik hier voor een compleet overzicht van de trainingskalender.
Hier kan je ook zien of de training waarin jij geïnteresseerd bent al gepland is, wat deze kost en waar deze georganiseerd wordt. Je vindt hier ook de link om je in Scouts Online (SOL) direct aan te melden.